Nieuws
01 jan. 2021.
Gelukkig Nieuwjaar
31 dec. 2020.
mooie jaarwisseling
10 dec. 2020.
Kerst bij Ramdas
05 dec. 2020.
Sinterklaas
Slim DietSLIMdiet… de leukste en slimste manier om af te vallen!

Lekkere gerechten, een kleiner kledingmaat, complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor SLIMdiet, maar de belangrijkste reden, dat ben je natuurlijk zelf. Met SLIMdiet val je niet allen af, maar je werkt ook toe naar een blijvend gezonde leefstijl.

Gezond én betaalbaar

Jouw gezonde leefstijl is goud waard. Daar kan niets, geen geld tegenop. Maar het hoeft natuurlijk ook geen fortuin te kosten. Met SLIMdiet ben je voor slechts € 2,20 per maaltijd klaar en ben jij in mum van tijd op streefgewicht.

Wij helpen je. Je staat er niet alleen voor! Onze coaches helpen je graag op weg. Samen stippelen we met jou een persoonlijk traject uit en helpen we je waar nodig, met lekkere gerechten, maar ook met de nodige adviezen en peptalks.

Nog sneller resultaat!

In de Leiden en omgeving werken wij samen met SportCenter Ramdas. Hier kan je alle SLIMdiet producten bestellen en krijg je de nodige adviezen en tips.

Sporten kan een essentieel rol spelen bij het afvallen. Je behaalt sneller resultaat, je wordt fitter en je zal merken dat je eerder gedreven bent om je resultaat te behouden.

Wij van SLIMdiet volgen je op de voet… is jouw coach even niet bereikbaar? Geen nood. Je kunt altijd chatten, bellen of mailen met onze diëtisten en voedingsdeskundigen.

Samen zorgen wij ervoor dat jij met SLIMdiet jouw doelen behaalt.
© 2021 | Ramdas SportCenter Huisregels | Algemene voorwaarden | AVG Privacy | Ramdas MediaDesign