Kickboxing

Let op: Tijdelijke vakantiestop tot 20-08-2019.


Kickboxing

Kickboxing

Kickboxing is een vecht-/verdedigingssport waarbij zowel de handen als de benen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd.


Bij Kickboxing worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Toch is de manier van trappen en stoten anders en mogelijk efficiënter. Kickbox-wedstrijden gebeuren in een ring. Bij Ramdas wordt er vooral getraind op recreatief niveau, waardoor de lessen voor iedereen toegankelijk zijn.


Trainer: Francis Pimienta

Francis is 42 jaar oud en ruim 20 jaar actief in de kickbokswereld. Francis heeft trainingen gehad/gevolgd bij grootmeesters als: Ino Alberga en Lucien Carbin. Door de jaren heen heeft Francis zich toegelegd op Kickbox Carbin all Styles. Deze kickbox style kenmerkt zich vooral door een allround gebruik van handen, voeten, knieën en clinchen. Francis is enorm positief en energiek. In de lessen is hij fanatiek, geeft les met humor en stimuleert hij zijn leerlingen altijd om nog beter te worden.

Welkom bij Ramdas kickboxing Carbin all styles.
Groeten van Francis.
© 2021 | Ramdas SportCenter Huisregels | Algemene voorwaarden | AVG Privacy | Ramdas MediaDesign